Aanleg

Voornaamste werkzaamheden

1
Tuinontwerp

Wij maken naar aanleiding van wat de klant wil en de bestaande situatie een tuintekening zodat het inzichtelijk wordt hoe de tuin er uit kan gaan zien en welke beplanting en vaste materialen nodig zijn.

2
Projecten

Aan de hand van b.v. de tuintekening of een schets maken wij een duidelijke kosten specificatie. Als deze goedgekeurd is gaan wij hiermee aan het werk om de tuin aan te leggen. Wij kunnen de bestaande tuin ruimen en van daar af weer geheel op bouwen met  elektra, beregening, bestrating en beplanting. Kortom alles wat nodig is.

3
Beplanting

Voor herstel van de tuin of vernieuwing kunnen wij de beplanting voor u regelen. Bij oudere tuinen zijn sommige planten of struiken behoorlijk op leeftijd en is de schoonheid er af. Ook bij coniferenhagen zijn er vaak grote bruine plekken te zien en zal daar een oplossing voor gezocht moeten worden.

4
Onderhoud.

Wij onderhouden een behoorlijk aantal tuinen in de omgeving van kleine tot hele grote en bedrijfstuinen.
Voor sommige tuinen is een voor- en een najaarsbeurt voldoende en bij andere komen wij frequent langs.
In het voorjaar zorgen wij er voor dat de grasmat geverticuteerd wordt en kalk en meststoffen krijgt.
Kale plekken worden dan opnieuw ingezaaid.

5
Bestrating

Een groot deel van ons werk bestaat uit het bestraten van tuinen en (oprij) paden. Wij hebben de mogelijkheid met vacuum ook grote tegels te plaatsen of splitpaden te maken. Onder Portfolio staan meerdere voorbeelden van bestratingen of halfverharding.

6
Schuttingen, vlonders en overkappingen

Zelf bouwen wij met veel plezier een schutting, vlonder of overkapping. Vele voorbeelden ziet u onder Portfolio. Wij gebruiken FSC hout van de beste kwaliteit.

specialistische werkzaamheden

wedding-img1

Technisch
  • Beregening
  • Verlichting
  • poorten

wedding-img1

Overige
  • groendaken