Informatie

 

Quercusgarden

Het Hoveniersbedrijf Quercusgarden Opgericht in 2003 toen er nog relatief weinig bedrijven in Bergen waren die tuinen aanlegden.
Wat was de reden? Ik wilde met mijn handen iets maken dat uniek en uitdagend is.
De naam Quercusgarden Als eerste idee was Quercus; een goede naam omdat ik van Eijck heet hetgeen Quercus in het Latijn betekend. Echter de naam Quercus was al geregistreerd door een studentenkorps uit Delft en ik geen zin had om ontgroend te worden heb ik er Quercusgarden van gemaakt.
Hoe ging het? Gelukkig erg goed. Zelf net een huis gekocht dus spannend, maar gelijk mocht ik in Bergen een groot project uitvoeren dat gelukkig erg goed gelukt is en waar ik nog regelmatig kom.
En de toekomst? Ieder jaar is het weer spannend omdat ik mijn klanten meestal krijg via mond-tot-mond reclame. En tot nu toe is ieder jaar weer druk.
Ons werkgebied? In principe zitten wij door heel Noord Holland waarvan de meeste werkzaamheden plaatsvinden in de omgeving van  Bergen, Schoorl, Alkmaar, Heerhugowaard en Egmond.

Werkwijze Voor de werkzaamheden geven wij een duidelijke indicatie wat de klant kan verwachten qua prijs en tijd bij bijvoorbeeld onderhoud of herstel. Bij projecten doen wij eerst een gesprek vooraf en maken dan een open begroting met een offerte voor een heldere prijsopgave. Verborgen kosten is bij ons not done.

 

Het doel

1
De mooiste tuinen aanleggen met tevreden klanten

Dit geeft een heel fijn gevoel aan het einde van een opdracht

2
De tuin behouden

Na een dag onderhoud ziet de tuin er  weer uit zoals die bedoeld was.

3
Van de dag genieten

Erg eenvoudige uiting maar erg belangrijk om je werk met plezier te doen wat ook uitstraalt naar de klant.